Ez vagyok én!

Üdvözöllek oldalamon!

 

Lászlóné Dósa Nikoletta vagyok, online hálózatépítő, MLM blogger, kétgyermekes édesanya és feleség.

online hálózatépítő

2015. július – Az mlmblog indulásakor

Kisfiam 10, kislányom 4 és fél éves. A férjemmel Istvánnal, több mint 10 éve vagyunk házasok és egy Pest megyei településen élünk.

Megvan minden képességem amivel egy édesanyának rengelkezni kell, például elég jól sütök-főzök, bevásárolok, mesét mesélek, nem szeretek de tudok takarítani, mosni, vasalni és nő létemre nagyon jól vezetek.

A hálózatépítéshez szükséges alap adottságaim is megvannak, azaz tudok telefonálni és beszélni, de még van hova fejlődnöm, ezért folyamatosan képzem magam. Ez a blog is ezért született!

 

Amióta pedig gyermekeim vannak, azóta még fontosabb számomra a szabadság, mert szeretném látni ahogy felnőnek és ott akarok lenni mellettük amikor szükségük van rám.

Imádok olvasni és utazni, ezért is döntöttem a hálózatépítés mellett, mert itt az egyik követelmény a másik meg jutalom. Szeretek vásárolni, moziba, színházba járni, jókat enni és nevetni.

család

2017. július Együtt a család

Nagyon szeretem a gyerekeimet és imádok velük lenni, de a párommal kettesben töltött időt is fontosnak tartom, ezért néha csinálunk olyan programokat, ahová a gyerekeket nem visszük magunkkal.

Lassan 15 éve, hogy először találkoztam az MLM-el. Akkor még nem voltak céljaim, terveim és tudásom sem, csak úgy csinálgattam egy darabig, majd abba hagytam. Azután jött egy második és egy harmadik, végül a negyedik cég… Bár egyik üzletben sem értem el átütő sikereket, mégse bánom egyiket sem, mert mindegyikkel több lettem. Rengeteget tanultam, tapasztaltam és fejlődtem!

lehetőség

 

Hiszem hogy az MLM nagyszerű lehetőség a céljaink eléréséhez. Egy fantasztikus eszköz a szabadsághoz és anyagi függetlenséghez. 

2014. tavaszán megtaláltam azt az mlm céget amit kerestem. Egy év alatt nagyobb sikereket értem el, mint az előző tíz évben az összes többi mlm cégnél, ahol megfordultam.

Legnagyobb sikeremnek az tartom, hogy kvalifikáltam egy Malajziai utazásra 2015-ben!

Malajzia

Malajzia

Nem akarok mindenkivel együtt dolgozni! Csak olyanokkal, akik hisznek ebben!

 

Ha Te is úgy gondolod, hogy az MLM nagyszerű eszköz az anyagi függetlenség a szabadság és a célok eléréséhez, akkor dolgozzunk együtt.

 

Keress az elérhetőségeimen vagy kattints IDE !

 

Üdv:

Dósa Nikoletta

Az Online hálózatépítő
Dósa Nikoletta


 

AJÁNDÉK E-BOOK

Kérd még ma az ingyenes e-bookot és tudd meg, hogy milyen hibákat nem szabad elkövetni, ha sikeres hálózatépítő akarsz lenni!

Kattints IDE !

mlmblog

Kérem az ajándék e-bookot !

3 hozzászólás

 1. Egyed Barna szerint:

  Kedves Nikolett!

  Azért írok, mert segítségét szeretném kérni az alábbi ügyben. Tudna-e segíteni esetleg, hol hozzáférhető Simon Sinek Kezdj a mierttel c. könyve?

  • Dósa Nikoletta szerint:

   Kedves Barna! Nem tudom, hogy árulja-e valamelyik könyvesbolt hálózat Magyarországon. Korábban a mi cégünknél, a DXN-nél megvásárolható volt, de sajnos jelenleg nincs készleten. Érdemes lenne rákeresni jófogáson vagy hasonló apróhirdetős oldalakon. Üdv: Nikoletta

 2. Szűcs Péter szerint:

  Kedves Nikoletta!
  Társaságunk, a Hungary Business Zrt, közvetített termékeinek értékesítéséhez MLM hálózat építésébe kezd. A célcsoportunkhoz elektronikusan már elérünk, hiszen mintegy 300.000 partnerrel tatunk kapcsolatot. Hogy csábító húzótermékeink legyenek, felvettük a palettánkra a pénzügyi szolgáltatásokat is (LTP, biztosítás, bank).
  Kérem javasoljon számunkra olyan személyt, aki üzlettársként (tulajdonrészt kap), és első számú hálózati vezetőként képes felépíteni, és irányítani az ügynökhálózatunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.