MLM idézetek – Ha esőért imádkozol…

“Ha esőért imádkozol,

vigyél magaddal esernyőt!”

mlm idézet

Tegnap délután szokásomhoz híven, vasalás közben üzleti hanganyagot hallgattam, hogy duplán hasznosan teljen az idő.

Szabó Péter egyik korábbi előadását hallgattam, melynek címe az volt, hogy

Akarod, vagy csak szeretnéd?

Több dolgot is leszűrtem az előadásából és biztosan fogok még róla írni, de a kedvencem az a tanmese volt, ami az esőről szólt.

A történet nagyjából úgy hangzik, hogy volt egy falu ahol már nagyon-nagyon régóta nem esett az eső, a földek kiszáradtak, az állatok szomjaztak. Hogy segítsenek ezen a problémán, összehívták a falut a templomba, hogy esőért imádkozzanak közösen.

Az egyik családban volt egy kislány, aki induláskor megfogta az esernyőjét, hogy azt is magával viszik. Erre az anyukája megkérdezte, hogy ugyan minek hozza az ernyőt, hetek óta nem esett és egy darab felhő nincs az égen.

A kislány pedig gyermeki őszinteséggel csak annyit mondott, hogy de anyu, hiszen esőért fogunk imádkozni, ha nem viszem az ernyőt akkor elázunk…

 

Ebben több igazság is van, az egyik, hogy az emberek sokszor még maguk sem hisznek abban amit csinálnak vagy hogy képesek elérni a céljaikat.

Hány olyan ember van, aki szeretne jobban élni és több pénzt keresni, de közben meg nem tesz érte semmit.

 

És itt jön képbe az idézetem, hogy “Ha esőért imádkozol, akkor vigyél magaddal esernyőt” Tehát ha jobb életet akarsz, akkor tegyél is érte valamit és ne csak imádkozz!

 

Szép napot!

 

Üdv:

Dósa Nikoletta

MLM blogger

hajrá

Ha szeretnél velem dologzni, akkor kattints IDE !

Comments are closed.