MLM könyvek – John C. Maxwell

MLM könyvek bemutatása sorozatomban, most John C. Maxwell, A vezető 21 nélkülözhetetlen tulajdonsága következik.

 

Ezt a könyvet Dubaiból hazafelé a repülőn kezdtem el olvasni, mert annyira fel voltam pörögve a sok új élménytől, az utazástól, és hogy újra láthatom a családomat, hogy nem bírtam aludni.

 

John C. Maxwell neve bizonyára ismerős ebben a szakmában, mivel számos jó könyvet írt és talán legalább egyszer ajánlották már neked is valamelyiket.

A szerző amerikában közismert vezetési szakértő. Abban segít az embereknek, hogy a bennük rejlő vezetői képességek kibontakozhassanak. Számos előadást tart évente, több százezer embernek. Könyvei és hanganyagai révén pedig emberek millióinak befolyásolja az életét és segíti őket jobb irányba.

 

mlm könyvek

A 21 nélkülözhetetlen tulajdonság közé tartozik a jellem, személyes varázs, szakértelem, bátorság, nagylelkűség, szenvedély, felelősség, tanulékonyság és még jó néhány…

Minden egyes tulajdonságnak egy-egy fejezetet szentel és a történelemből, meg a való életből vett kiváló példákat felsorakoztatva érteti meg, hogy az a bizonyos tulajdonság miért is fontos.

 

A fejezetek végén van egy “Mit kell tenned?” és egy “Emlékeztető történet” melyek mind azt a célt szolgálják, hogy jobban berögződjön, mi is a feladatunk.

Arra szeretné ösztönözni az olvasót, hogy szüntelenül fejlessze a vezetői képességeit és időnként újra nézze át a könyvet, hogy mérni tudja feljlődését.

 

Egyedül azt találom furcsának, hogy a kitartást nem emeli ki, mint fontos tulajdonságot. Nekem ez a vesszőparipám én ezt tartom a legfontosabbnak a multi level marketingben. Ő külön erről nem ír, de van néhány rész ahol fellelhetőek erre utaló történetek, például az önfegyelem című fejezetben.

 

Mindenképpen javasolom, hogy olvasd el ezt vagy Maxwell valamelyik könyvét, mert hidd el olyan támpontokat és új nézeteket fog adni, ami eddig lehet, hogy hiányzott belőled.

 

“Csak úgy válhatsz olyasfajta vezetővé, akit az emberek szívesen követnek, ha folyamatosan fejlődsz és tanulsz a vezetésről.”

John. C. Maxwell

 

Szép napot!

 

Üdv:

Dósa Nikoletta

MLM blogger

hajrá

 

Ha szeretnél velem pénzt keresni, akkor kattints IDE !

 

Comments are closed.