MLM könyvek – MLM sikerkalauz

John Kalench – MLM sikerkalauz

Hogyan hozzuk ki magunkból a legtöbbet a Multi Level Marketingben?

Az MLM sikerkalauz könyvet még 2011-ben vásároltam, amikor nagyon aktív voltam ez előző mlm üzletben.

A könyv 2007-ben került kiadásra a Bagolyvár Könyvkiadó által, a negyedik átszerkesztett változatban.

John Kalench 1979-ben kezdett az MLM iparágban dolgozni. A következő nyolc évben három igen jövedelmező hálózatot épített fel és saját netwrok marketing cége is volt. 1985-ben már egy több ezer főből álló, egész Amerikára kiterjedő hálózata volt . Ebben az évben hozta létre a Millionaires In Motion (MIM) nevű szervezetet, ahol tréningeket tartott a saját hálózatának.

1987 feburárjában, független tréning céget alapított a network marketing iparág számára, ahol több ezer üzletépítőt képeztek ki.

Ebben a könyvben, a szerző minden fontos dolgon végigmegy, ami a hálózatépítéshez szükséges. A célkitűzéstől kezdve, az első lépések megtételéig. A jelöltkutatástól, a kifogáskezelésig. Az utánkövetéstől egészen addig, hogy hogyan képezd ki a csapatod tagjait.

mlm könyvek

Minden egyes témakört jó alaposan szétszed és lépésről-lépésre, szinte szájbarágósan elmondja mit hogyan kell tenni.

Az utolsó fejezetben egy komplett tréninget állított össze arról, hogyan képezd ki a hálózatépítőidet.

Az epilógusban van egy mondat, ami nagyon megtetszett:

“Arra ösztönözlek, hogy minden új termékforgalmazódat, képezd ki mindenre, úgy, hogy jobbak legyenek nálad. Ha a hálózatod tagjai kevesebbet érnek nálad, rövidesen törpék vesznek majd körül. Ha viszont jobbak nálad, óriások hálózata lesz a tiéd. Ebben az üzletben, ez a siker titka!”

Ha kedvet kaptál a könyv elolvasásához, a nagyobb könyváruházak kínálatában szerintem még megtalálható, de az interneten is megtalálod a adok-veszek oldalakon.

Szép napot!

Üdv:

Dósa Nikoletta

MLM blogger

Dósa Nikoletta

Dósa Nikoletta

Comments are closed.