MLM könyvek – Szökési terv

Számos mlm-el kapcsoaltos könyvet olvastam az elmúlt években, ezek közül az egyik Balogh Ottó, Szökési terv c. kiskönyve volt az egyik. Azért írom, hogy kiskönyv, mert a méretét tekintve tényleg kicsi és nagyjából másfél-két nap alatt bőven ki lehet olvasni.

Balogh Ottó története igazi hollywoodi mese. Erdélyben született, földrajztanárként dolgozott és biciklivel járt. Fiatalon találkozott az mlm-el, amikor még nem voltak róla negatív gondolatai és olyan gyorsan lett sikeres, hogy mire negatív visszajelzéseket kapott volna, már nem tudták eltéríteni.

Küldetésének tekinti az emberek szemének felnyitását, hogy ne legyenek kishitűek és higgyék el, hogy igenis van szabad élet a 21. században.

Hiszi, hogy az mlm nélkül nem tartana ott, ahol most tart, és ebben a szakmában az a tudás amit magunkba lehet szívni, megfizethetetlen!

 

Én ezt az mlm könyvet több mint két éve olvastam, amikor még csak fejben volt meg az én „szökési tervem” és az előző mlm cégnél dolgozgattam.

Abban az időben még csak az egyik gyerkőcöm volt meg, aki óvodába járt, én pedig pont munkanélküli voltam, így volt időm napközben is olvasni.

Egyik hálózatépítő ismerőstől kaptam kölcsön, aki talán abban reménykedett, hogy átmegyek az ő hálózatába. De erre semmi esély nem volt.

A könyvecskét 1 nap alatt befaltam, és őszintén megvallva nem azt kaptam, amire a címből következtettem.

Azt gondoltam, hogy egy konkrét tervet fogok olvasni, amit végre kell hajtani és én is „milliomos leszek”, mint az író. És mivel nagy általánosságban írt a dolgokról, egy kicsit csalódtam.

Ez nem az író hibája, mert ettől függetlenül nagyon jó könyv és tisztelem azokat a hálózatépítőket, akik jóval előttem járnak.

MLM könyvek-Szökési terv

MLM könyvek-Szökési terv

Ez a könyv nagyon hasznos olvasmány azoknak az embereknek, akiknek semmilyen ötletük nincs, hogy hogyan szálljanak ki a mókuskerékből.

Úgy gondolom, hogy azoknak szól, akik még nem ismerik az mlm-et. Nekik nagyon jó bevezető és érdemes elolvasniuk, mert rengeteget tanulhatnak belőle.

De azoknak, akik már régóta mlm-el foglalkoznak – mint például én – és valamennyire már ismerik a szakmát, azoknak nem fog újat adni.

Viszont ettől függetlenül elolvashatják ők is, mert minden könyvben, van legalább egy olyan mondat, amiért érdemes volt időt szánni rá.

Az író, arra próbál rávilágítani, hogy igenis bárki előtt ott van a lehetőség, hogy gazdag legyen, és átlagon felüli életszínvonalon éljen, csak sajnos sokan nem tudják hogyan. Nekik szól ez a könyv!

 

Tehát, ha most elolvastad ezt a bejegyzést és úgy érzed Te is szeretnél kitörni az átlagos életből, de nem tudod hogyan, akkor olvasd el ezt a könyvet, majd utána keress meg, hogy segíteni tudjak megvalósítani!

Szép napot!

Üdv:

Dósa Nikoletta

MLM blogger

hajrá

 

A kép a Profi MLM Magazin 2010/2 számából származik

Comments are closed.