Véletlenek márpedig nincsenek!

De írhatnám azt is, hogy minden okkal történik.

Talán most furcsa neked, hogy ilyen spirituális jellegű témáról írok egy szakmai blogban, de én igenis hiszek ezekben a dolgokban és kiállok mellette.

Nem véletlen az sem, hogy Te most itt vagy az mlmblog oldalamon és ezeket a sorokat olvasod…

 

Az utóbbi egy évben elkezdtem egyre jobban figyelni ezekre a jelekre és ahogy egyre jobban kifinomultak az érzékeim, egyre több összefüggést láttam magam körül.

Gyakran csúszik ki az ember száján az a mondta, hogy “véletlen” pedig az esetek 99, de talán bátran mondhatom, hogy 100 %-ban nem véletlenről van szó, hanem egy olyan dologról aminek ott és akkor meg kellett történni.

Ha elkezdesz gondolkodni, neked is eszedbe fognak jutni olyan esetek, amikor gondoltál valakire és aznap találkoztál is vele, vagy álmodtál valamit és másnap megtörtént veled…

Még bőven sorolhatnám, de ezek mind-mind olyan dolgok amik megerősíthetnek téged abban, hogy figyelj oda a jelekre.

 

Velem az utolsó ilyen “véletlen” fél órával ezelőtt történt. Néhány nappal ezelőtt eszembe jutott egy ötlet a blogom fejlesztése kapcsán, de még nem forrotta ki magát és félre tettem. Viszont ma reggel újra eszembe jutott és elhatároztam, hogy felveszem a kapcsolatot azzal az emberrel aki segíthet nekem. Tudni kell, hogy nincs hozzá elérhetőségem és kutató munka várt rám, de amint bekapcsoltam a gépet és rossz szokás szerint legelőször a facebookra kattintottam, az első poszt pont attól az embertől származott, akivel beszélnem kell.

És ez még nem minden, mert egy képes idézetet osztott meg amint ez állt:

“Az előrejutás titka, az elindulás.” Agatha Christie

A posztban természetesen benne volt a weboldalának a linkje, ahol megtaláltam a telefonszámát!!!

 

Mit jelent ez? Azt, hogy tényleg fel kell hívnom Őt, és nem szabad elásnom magamban ezt az ötletet, mert lesz belőle valami.

 

Számos ilyen dolgot tudnék még felsorolni és az elején amikor elkezdtem ezekre figyelni még meglepődtem, hogy “úristen” ez nem lehet igaz, és sokszor még most is hihetetlen, de egyre jobban hozzá szoktam és szinte már természetes.

 

Az egyik weboldalon azt olvastam, hogy a szokatlan véletlenek megszaporodása összefüggésben van a folyamatosan emelkedő energiaszinttel, ami a spirituális fejlődés velejárója.

Egy másik oldalon meg azt olvastsam, hogy aki a saját útját járja és azt hittel teszi annak segítői vannak, és a kérdéseire mindig választ kap az univerzumtól.

 

Az sem véletlen, hogy ez a blog megszületett, pedig három évvel ezelőtt eléggé letértem a hálózatépítés útjáról és nem is foglalkoztam vele. De mindig jöttek olyan jelek, történések, találkozások, amik ebbe az irányba tereltek.

 

Ha egy kicsit is nyitott vagy a spirituális gondolkodásra, akkor kezdj el figyelni a jelekre és próbáld megtalálni az összefüggéseket, hogy mi miért történik veled. Hidd el nagyszerű dolgokra fogsz rájönni.

 

Ha van olyan véletlen történeted amit megosztanál velem, akkor ne habozz! Írd meg kommentben!

 

Szép napot!

 

Üdv:

Dósa Nikoletta

MLM blogger

Dósa Nikoletta

Dósa Nikoletta

 

Ha szeretnél velem dolgozni, akkor kattints IDE !

 

 

Linkparter

Magyar Blogok

Comments are closed.